Partners

Wij vinden het erg belangrijk om samen te werken met mensen, bedrijven en stichtingen die dezelfde visie delen: minder dierenleed! Daarom delen wij met trots onze partners op deze pagina:

Opvangen

Rattenopvang Rathalla (Tilburg): met Miriam van Rathalla heb ik regelmatig overleg, we wisselen informatie uit en staan voor elkaar klaar wanneer er ratjes opgevangen moeten worden.

Konijnenopvang Het warme holletje (Zwijndrecht): Al jaren werk ik samen met Mirella, wij delen lief en leed over het opvangen van konijnen. Ze heeft me al vaak geholpen bij situaties waarin ik konijnen lastig kon plaatsen.

Rattenopvang Maarn (Maarn) (rattenopvangmaarn@hotmail.com): Met Inge heb ik wekelijks overleg, we werken vaak samen wanneer er meerdere zwangere dames in de opvang komen of schrijnende gevallen.

Stichting Bedenk (Haarlem): na een aantal succesvolle uitwisselingen noem ik Bedenk met veel trots een van mijn partners.

Webshops

Rattenschatten  verkoopt fantastische hangmatten voor knaagdieren, ook steunen zij de opvang. Eigenaresse Lianne hoort bij het vrijwilligers team en schrijft teksten voor onze opvang.

TimTom Ratcessories steunt de Stichting sinds 2017, ook is eigenaresse Iris een deel van ons vrijwilligers team!