Het team

Aangezien Pettings hard aan het groeien is, allemaal dankzij jullie (dank je wel!) is ook in het Pettings team een uitbreiding aan de gang. Graag stel ik ons team van dierenliefhebbers voor, ons doel is om 2018 een groot succes te maken van de stichting.

Mijn naam is Vera (bestuursfunctie: voorzitter), oprichtster en de motor achter Stichting Opvang Pettings, ik sta op de foto rechtsonder, de rechter. In 2009 heb ik Pettings in haar eerste vorm opgezet, nooit had ik kunnen dromen dat ik vandaag de dag een stichting zou hebben. Dag en nacht zet ik mij in voor de dieren, dit is mijn grootste liefde en passie.

Leny (rechtsonder, links van de 2 😉 ) is onze penningmeester & secretaris en zij helpt vaak met de logistiek (ophalen van zielige dieren en ritjes naar de winkel). Een sterke spil in het team en al een aantal jaar actief, uiteraard kan ik het team niet voorstellen zonder haar!

Iris (linksboven) is onze fondsenwerver, jullie kennen haar wellicht van webshop TimTom Ratcessories. Ze gaat zorgen dat Pettings kan groeien, om te beginnen heeft ze de kerstactie bedacht die nu loopt. Verwacht vooral een hoop leuke acties en manieren om de opvang te kunnen steunen!

Lianne (rechtsboven) is ook veel bezig met dieren, zij is eigenaar van Rattenschatten en gaat voor Pettings belangrijke teksten schrijven. Deze info houd ik voor nu een beetje algemeen, maar in het nieuwe jaar zal haar werk duidelijk worden!

Mariska (linksonder) is een grafisch vormgever die Pettings graag wilt helpen door zo nu en dan wat vormgeving opdrachtjes te doen voor de stichting, haar facebookpagina De grote beestenbende is onwijs leuk en zeker leuk om te volgen; tip 😉.

De onderste foto is van onze nieuwste vrijwilliger, dit is Carina, Carina is gek op dieren: groot en klein, het maakt allemaal niet uit als ze maar gelukkig en veilig zijn. Carina helpt met fondsenwerving en houdt de Facebook groep ‘sponsor een beestje’ bij voor donateurs die structureel doneren.

Samen gaan we er voor zorgen dat Pettings nog verder kan groeien, ik denk dat ik voor ons allemaal kan spreken dat 2018 hét jaar voor de stichting gaat worden. Lieve vrijwilligers, bedankt voor jullie tijd en we gaan er een succes van maken samen 

25073232_1611485892250787_7979390391633183797_ofoto van Carina Vonk.

Advertisements