Nieuwsbrieven

cropped-banner_pettings.jpg

Wat leuk dat je onze allereerste Pettings nieuwsbrief leest. Pettings heeft grote plannen in het vooruitzicht. Om te beginnen hebben we een ANBI-aanvraag de deur uit gedaan. Hiermee kunnen we belastingvoordeel krijgen, waardoor er meer geld ten goede aan de dieren komt! Hartstikke mooi dus. Verder zijn we achter de schermen met de vrijwilligers hard bezig om Pettings op een hoger level te krijgen, hierover later meer. Ook hebben wij in januari een community opgezet, dit om de saamhorigheid te verbeteren. Verder worden mensen wat meer betrokken bij de opvang dan via de standaard opvang pagina. Wil jij dat nou ook? Dat kan, word op Facebook lid van onze Pettings Community.

In de nieuwsbrief willen we ook stil staan bij Piraat. Piraat werd gekoppeld aan vriendjes, alleen liep dit helaas met een stoeipartij niet goed af voor zijn oog. Een week geleden is zijn oog met goed resultaat verwijderd. Helaas ging het toch flink mis met Piraat. De arme schat was plots aan het happen naar adem. Direct zijn we naar de dierenarts geweest waar hij antibiotica kreeg en in de zuurstofkooi werd gezet. Helaas was dit niet genoeg en hebben we besloten om hem in te laten slapen. De dierenarts heeft uitgelegd dat hij waarschijnlijk een heel zwak hart heeft gehad, die gewoon niet alles meer door het lichaampje kon pompen. Dit had niks te maken met zijn oog operatie en helaas een verdrietige samenloop van omstandigheden.Wij willen iedereen bedanken die zo heeft meegeleefd met onze dappere piraat!

piraat.jpg

Ook hebben wij 3 hele jonge rittens opgevangen. De advertentie op marktplaats, die wij doorgestuurd kregen, baarde ons zorgen: geen moeder, in een klein hamsterhokje op zaagsel. Verder zagen de ratjes er mager uit. De rittens zijn erg klein voor hun leeftijd (4/5 weken). Wanneer deze kleintjes veranderd zijn in echte sterke ratjes kunnen ze geadopteerd worden. Volg hiervoor onze facebook pagina. Voor nu eerst bijkomen en sterker worden.

Verder willen wij alle mensen bedanken die afgelopen maand hun steentje hebben bijgedragen aan Pettings. De kerstactie was overdonderend, de donaties waren top en de nieuwe wasmachine was fantastisch. Met dit alles kunnen we weer veel dieren verzorgen en vertroetelen. Op dit moment staan er een aantal mensen nog op de wachtlijst, deze kunnen we langzamerhand gaan wegwerken. Het is dus van belang dat er dieren geadopteerd blijven worden. Adopt don’t shop! Hiermee willen wij deze eerste nieuwsbrief ook afsluiten. Bedankt.

pootjenieuwsbrief

Liefs, opvang Pettings!

Link: https://www.facebook.com/notes/stichting-opvang-pettings/nieuwsbrief-1-januari-2018/1641673269232049/

Advertisements